BurgerClose

Strøjer Tegl

Strøjer Tegl er et af Danmarks mest moderne teglværker

Adresse
Bogyden 12
5610 - Assens
Region Syddanmark
Danmark

Hjemmeside: www.strøjertegl.dk
CVR: 48 79 10 18

Investeringer i de sidste nye teknologier betyder, at vi er i stand til at producere et meget varieret produktsortiment med mange forskellige og spændende murstensvarianter med hensyn til størrelser, farver, mønstre mm.

Nyt brand med 150 år på bagen
Du kender os bedst som Vedstaarup Teglværk, men fremover markedsføres og sælges vores velkendte sortiment af maskinsten, blødstrøgne mursten, blå- og grådæmpede mursten, samt tegloverliggere og teglbjælker under navnet Strøjer Tegl.
Teglstenene er dog nøjagtig af den samme høje kvalitet, som er blevet leveret fra Vedstaarup Teglværk igennem de sidste 150 år. Og med en central placering midt i Danmark har vi optimale logistikforhold til at servicere dig, hvorend i landet du bor.

Med omtanke for kvalitet og miljø
Strøjer Tegl er et af Danmarks mest moderne teglværker. Investeringer i de sidste nye teknologier betyder, at vi er i stand til at producere et meget varieret produktsortiment med mange forskellige og spændende murstensvarianter med hensyn til størrelser, farver, mønstre mm. Foruden et kvalitetsløft på de færdige produkter har indførelsen af den nye højteknologi også betydet, at vi er et af de mest energivenlige teglværker i Danmark. Og det er vi stolte af.

Visionen bag
”Min vision er at være den seriøse og fleksible leverandør af teglsten af højeste kvalitet. Herudover vil vi være nytænkende og innovative omkring produktudvikling og bidrage til at øge brugen og samtidig højne kvaliteten af mursten i fremtidens byggerier.”

Jørgen Strøjer
Adm. direktør

LinkStrojertegl.dk

Sitemap