BurgerClose

MV Group

MV Group er førende specialister i murværk, herunder blandt andet afrensning, indfarvning samt fugtkontrollering. Dagligt løser vi problematikker på beskadiget murværk, men også helt almindelige opgaver som afrensning af nyopført murværk.

Adresse
Industrivej 8
6690 - Gørding
Region Syddanmark
Danmark

Telefon: + 45 50 810 300
E-mail: info@mvgroup.dk
Hjemmeside: https://www.mvgroup.dk
CVR: DK37109711
Ansatte: 10-20
Grundlagt: 25-09-2015

Murværk er et kapitel for sig

En ting er, at stå med en mursten eller en mørtel for sig, men så snart du kombinerer disse, skal du tage hensyn til hele systemet fremfor det enkelte element. Vi har mange års erfaring i branchen og murværk er vores passion - vi lever og ånder for det. Derfor ved vi også, at murværk er forskelligt og skal behandles herefter.

Vores dygtige team kører dagligt i hele landet på både renseopgaver og besigtigelser, hvor kunden har brug for vores ekspertise. På kontoret sidder vi klar til at modtage billeder, give vejledning og udarbejde tilbud.

Grundlæggelse

MV Group oprigtigt MV Produkter blev etableret i september 2015 af Bo Feldskov, som også i dag ejer og driver virksomheden. Bo har en baggrund i teglbranchen, og kender derfor alt til mursten og de udfordringer vi møder.

Vi beskæftiger i dag ca. 10-20 ansatte, fordelt på kontor, salg, lager og biler, som kører i hele landet. Vi løser alle opgaver indenfor afrensning af murværk.

Står du og mangler produkter til afrensning af murværk eller til fugtkontrollering, kan vi også hjælpe dig. Dagligt kommer fragtbilen og vi leverer fra dag til dag.

Hos MV Group går vi op i ærlighed og vi ligger inde med stor faglig viden på området, som vi gerne deler mig dig – helt uforpligtende.

Sitemap