Indtast et søgeord
Tilbage til forsiden
Sitemap: Sitemap
Printervenlig side Printervenlig version
Dansk Murstenskontrol / Konsoller / Produktbestemmelser

Produktbestemmelser

Produktbestemmelser for konsoller og konsolsystemer med murværkselementer supplerer vedtægterne for Dansk Murstens-kontrol og er en udvidet kontrol i forhold til DS/EN 845-1, Forskrifter for hjælpekomponenter til murværk - Del 1: Murbindere, trækbånd, bjælkesko og veder-lagskonsoller, samt Byggevareforordningen, Europa-Parlamentet og Rådets Forord-ning (EU) nr. 305/2011 (CPR)

Ordningen omfatter vederlagskonsoller iht. DS/EN 845-1 og systemer, som omfatter vederlagskonsoller iht. DS/EN 845-1 og overliggere iht. DS/EN 845-2, Forskrifter for hjælpekomponenter til murværk - Del 2: Overliggere.

Overliggere, som leveres sammen med konsoller under denne ordning som et system, skal samtidigt være omfattet af Produktbestemmelser for præfabrikerede murværkselementer under Dansk Murstenskontrol.
Når der for en vederlagskonsol under denne ordning er angivet krav til overliggeren, f.eks. krav vedr. indstøbte fastgørelsesdele i overliggeren, skal der samtidig stilles krav om, at overliggeren er omfattet af Produktbestemmelser for præfabrikerede murværkselementer under Dansk Murstenskontrol.

Produktbestemmelser for konsoller kan downloades her.

Dansk Murstenskontrol, Kongsvang alle 29, 8000 Århus, Telefon 7220 3800, Telefax 7220 3801